Váš rabat
Aktuálně jsou u všech položek uvedené základní ceny. Pro zobrazení Vašich cen, zadejte do pole "Váš rabat" výši Vám přiděleného rabatu a stiskněte tlačítko pro přepočítání.

Váš rabat: % přepočítat
Vaše objednávka
Aktuálně nemáte vložené žádné zboží pro sestavení objednávky.

Položku na objednávku přidáte vyplněním počtu kusů a kliknutím na symbol přidat tuto položku do objednávky u požadovaného produktu v pravé části obrazovky, v přehledu produktů.
Vyhledat prodejce
zvolte kraj, případně okres:

PSP1 na sloup

přidat na objednávku ks přidat na objednávku

zobrazit fotografii produktu fotografie (13 kB)
katalogové číslo71100
značení dle PNE
tělo rozvaděčePS1 a PS2
náplň rozvaděče7A Skříně bez náplně
způsob osazeníNa stožár
určení rozvaděčeSkříň je připravená pro osazení přístrojů a lišty DIN s možností zakrytování modulových přístrojů pro dosažení IP 20 po otevření. Skříně lze uzavírat na zámek energetický, čtyřhran, FAB nebo pouze na šroubek M5 s možností zaplombování.
zamykáníBez zamykání
počet fází0
počet jistících sad0
použitý pojistkový spodekBez pojistkového spodku
materiálSMC
připojení vodičů svorka - přívodNelze připojit
připojení vodičů průřez - přívod0 mm2
připojení vodičů svorka - vývodNelze připojit
připojení vodičů průřez - vývod0 mm2
počet nejištěných přívodů0
počet vývodů0
jmenovitý proud0 A
jmenovité napětí500 V
stupeň krytíIP 44
jmenovitý kmitočet50 Hz
zkratová odolnost0 kA
rozměry (V×H׊)272 mm × 113 mm × 303 mm
kódy rozměrů (V.H.Š)1.0.0
hmotnost0 kg
osazené přístroje
popisSkříně jsou řešeny jako monoblok. Skříně mají základní rozměry výšku 272 mm a 372mm, hloubku 113 mm a šířku 303 mm. Jednotlivé díly skříní jsou z plastické hmoty Prepreg (SMC), schválené EZÚ a Technickým ústavem požární ochrany jako nesnadno hořlavé - třídy „B“ s úpravou pro expozici na povětrnosti a vhodnými vlastnostmi pro elektrotechniku. Jednotlivé komponenty jsou konstrukčně řešeny tak, aby jejich montáž byla jednoduchá a užití pokrylo široké spektrum požadavků elektrotechniky v jednotlivých odvětvích. U skříní lze volit ze dvou výšek. Skříně systému PS1 a PS2 lze montovat na sloup, na stěnu a zazdívat. Skříně pro osazení na sloup jsou vylisovány se stabilizátorem pro upevnění na sloup systémem Bandimex. Dveře rozvaděče jsou zvenčí jemně žebrovány, což nenarušuje estetiku rozvaděče a zároveň znesnadňuje vylepování plakátů. Materiál a konstrukce dveří eliminuje jejich jakékoli vlnění nebo prohnutí. Otevření dveří je možné v úhlu 180 O, což zamezuje jejich případnému nechtěnému poškození při pracích uvnitř skříně. Dveře jsou dostatečně odolné proti mechanickému poškození nebo destrukci. Uzavírání dveří je možné na zámek nebo na šroubek M5 s možností zaplombování. Demontáž dveří je jednoduchá a lze jí provést odjištěním pootočením a vysunutím čepu dveří po otevřením rozvaděče. Zadní stěna rozvaděče, která je především určena pro montáž přístrojů, je opatřena otvory pro speciální samořezné šrouby do plastu.
cena0,00 Kč bez DPH / 0,00 Kč s DPH 20%
©2004 ELPLAST-KPZ Rokycany, s.r.o. | created by webwork.cz