Váš rabat
Aktuálně jsou u všech položek uvedené základní ceny. Pro zobrazení Vašich cen, zadejte do pole "Váš rabat" výši Vám přiděleného rabatu a stiskněte tlačítko pro přepočítání.

Váš rabat: % přepočítat
Vaše objednávka
Aktuálně nemáte vložené žádné zboží pro sestavení objednávky.

Položku na objednávku přidáte vyplněním počtu kusů a kliknutím na symbol přidat tuto položku do objednávky u požadovaného produktu v pravé části obrazovky, v přehledu produktů.
Vyhledat prodejce
zvolte kraj, případně okres:

PR 3.1.2 na sokl

přidat na objednávku ks přidat na objednávku

zobrazit fotografii produktu fotografie (12 kB)
katalogové číslo74YZ 3.1.2
značení dle PNE
tělo rozvaděče3D
náplň rozvaděče7A Skříně bez náplně
způsob osazeníNa sokl
určení rozvaděčeSkříně jsou určeny pro instalaci elektrického zařízení ve svém vnitřním prostoru, z důvodů poskytnutí vhodné ochrany před vnějšími vlivy. Znaky Y a Z je nutné v objednávce nahradit kódem zámku, nebo objednat zámek jako samostatnou položku.

Znak Y:
1 - jednobodové uzamykání skříně pomocí jednoho jednoduchého zámku
2 - nelze
3 - trojbodové uzamykání skříně pomocí jednoho pákového zámku

Znak Z:
1 - energetický zámek dle ČSN
2 - nedělený půlměsíc
3 - čtyřhran 6x6 mm
4 - zámek FAB
zamykáníBez zamykání
počet fází0
počet jistících sad0
použitý pojistkový spodekBez pojistkového spodku
materiálSMC
připojení vodičů svorka - přívodNelze připojit
připojení vodičů průřez - přívod0 mm2
připojení vodičů svorka - vývodNelze připojit
připojení vodičů průřez - vývod0 mm2
počet nejištěných přívodů0
počet vývodů0
jmenovitý proud0 A
jmenovité napětí1000 V
stupeň krytíIP 44
jmenovitý kmitočet50 Hz
zkratová odolnost0 kA
rozměry (V×H׊)600 mm × 240 mm × 390 mm
kódy rozměrů (V.H.Š)3.1.2
hmotnost0 kg
osazené přístroje
popisSkříně jsou řešeny jako stavebnice z jednotlivých komponentů o rozměrech výšky 300, 500, 600,700 a 900 mm, šířky 290, 390 a 550 mm a hloubky 240 a 350 mm. Jednotlivé komponenty jsou z plastické hmoty Prepreg (SMC), schválené EZÚ a Technickým ústavem požární ochrany jako nesnadno hořlavé - třídy „B“ s úpravou pro expozici na povětrnosti a dobrými vlastnostmi pro elektrotechniku. Skříně jsou určeny pro instalaci elektrického zařízení ve svém vnitřním prostoru, z důvodů poskytnutí vhodné ochrany před vnějšími vlivy. Skříní lze je libovolně sestavovat vedle sebe a nad sebe bez omezení do skříní nebo pilířů dvou hloubek. Jednotlivé komponenty jsou konstrukčně řešeny tak, aby jejich montáž byla jednoduchá a užití pokrylo široké spektrum požadavků elektrotechniky v jednotlivých odvětvích. Rozvaděče 3D lze montovat na sloup, na povrch, zazdívat a umísťovat do volného prostranství jako pilíř. Dveře rozvaděče jsou zvenčí opatřeny jemnými žebry, které znesnadňují vylepování plakátů, a zároveň nenarušují estetiku rozvaděče. Materiál a konstrukce dveří eliminuje jejich jakékoli vlnění nebo prohnutí. Dveře jsou dostatečně odolné proti mechanickému poškození nebo destrukci. Otevírání dveří je zajištěno v úhlu 200O, což zajišťuje dokonalý přístup montéra k zařízení v rozvaděči a vylučuje jejich nechtěné vylomení. Vnitřní strana dveří je připravena k osazení pomocných držáků přístrojů a kapes na dokumentaci. Zamykání dveří je možné až na tři jednotlivé zámky, nebo trojbodovým pákovým zámkem. Demontáž dveří je jednoduchá a lze jí provést po otevření rozvaděče jakýmkoli nástrojem zmáčknutím pojistného pérka a vysunutím čepu. Dveře dále zajišťují odvětrání rozvaděče aniž by bylo narušeno krytí IP 44. Odvětrání lze jednoduše zamezit pěnovým (silikonovým) těsněním. Celkové provedení umožňuje osazení dveří z obou stran rozvaděče a umístění přístrojů do střední části skříně. Boky skříně jsou zvenčí opět jemně žebrovány ze stejného důvodu. Navíc tyto žebra znemožňují vytržení rozvaděče ze zdiva. Celkové zpracování boků zajišťuje sestavení jednotlivých skříní nad sebe a vedle sebe v nekonečnou řadu. Boky jsou lisovány ve dvou základních hloubkách. Střecha rozvaděče má sklon pouze na jednu stranu. Toto řešení umožňuje volbu sklonu a tím i odvod vody dopředu nebo dozadu. Skříně je proto možné montovat na stěnu a pilíře osazovat do těsné blízkosti stěny aniž by docházelo k zatékání vody na omítku. Zadní stěna rozvaděče, která je především určena pro montáž přístrojů, je opatřena zalisovanými maticemi M6 nebo M8. Lze jí také vyrobit otevírací, musí se ale brát zřetel na hmotnost přístrojů na ní namontovaných. Dveře skříně se smí staticky zatížit hmotností max. 1,5 kg.
cena0,00 Kč bez DPH / 0,00 Kč s DPH 20%
©2004 ELPLAST-KPZ Rokycany, s.r.o. | created by webwork.cz