Váš rabat
Aktuálně jsou u všech položek uvedené základní ceny. Pro zobrazení Vašich cen, zadejte do pole "Váš rabat" výši Vám přiděleného rabatu a stiskněte tlačítko pro přepočítání.

Váš rabat: % přepočítat
Vaše objednávka
Aktuálně nemáte vložené žádné zboží pro sestavení objednávky.

Položku na objednávku přidáte vyplněním počtu kusů a kliknutím na symbol přidat tuto položku do objednávky u požadovaného produktu v pravé části obrazovky, v přehledu produktů.
Vyhledat prodejce
zvolte kraj, případně okres:

PER 5 moduly bez náplně

přidat na objednávku ks přidat na objednávku

katalogové číslo7050
značení dle PNE
tělo rozvaděčeModul
náplň rozvaděče7A Skříně bez náplně
způsob osazeníVestavná
určení rozvaděčeSkříně jsou určeny pro instalaci elektrického zařízení ve svém vnitřním prostoru, z důvodů poskytnutí vhodné ochrany před vnějšími vlivy. Prázdné skříně PER mají dno bez otvoru. U skříně je nutné definovat požadovaný zámek.
zamykáníBez zamykání
počet fází0
počet jistících sad0
použitý pojistkový spodekBez pojistkového spodku
materiálSMC
připojení vodičů svorka - přívodNelze připojit
připojení vodičů průřez - přívod0 mm2
připojení vodičů svorka - vývodNelze připojit
připojení vodičů průřez - vývod0 mm2
počet nejištěných přívodů0
počet vývodů0
jmenovitý proud0 A
jmenovité napětí500 V
stupeň krytíIP 44
jmenovitý kmitočet50 Hz
zkratová odolnost0 kA
rozměry (V×H׊)555 mm × 200 mm × 1350 mm
kódy rozměrů (V.H.Š)0.0.0
hmotnost0 kg
osazené přístroje
popisSkříně jsou řešeny jako stavebnice z jednotlivých modulů o rozměrech výšky 555 mm, hloubky 200 mm a šířky 270 mm. Jednotlivé moduly jsou z plastické hmoty Prepreg (SMC), schválené EZÚ a Technickým ústavem požární ochrany jako nesnadno hořlavé - třídy „B“ s úpravou pro expozici na povětrnosti a vhodnými vlastnostmi pro elektrotechniku. Moduly lze sestavovat vedle sebe s přepážkami, nebo bez, až do šířky 5-ti modulů, tj. 1.345 mm. Jednotlivé komponenty jsou konstrukčně řešeny tak, aby jejich montáž byla jednoduchá a užití pokrylo široké spektrum požadavků elektrotechniky v jednotlivých odvětvích. Modulové rozvaděče lze montovat na sloup, na povrch, zazdívat a umísťovat do volného prostranství jako pilíř. Dveře rozvaděče jsou zvenčí hladké, což nenarušuje estetiku rozvaděče. Materiál a konstrukce dveří eliminuje jejich jakékoli vlnění nebo prohnutí. Dveře jsou dostatečně odolné proti mechanickému poškození nebo destrukci. Zamykání dveří je možné až na dva jednotlivé zámky nebo jeden pákový zámek. Demontáž dveří je jednoduchá a lze jí provést po otevření rozvaděče. Na dveře lze dodatečně namontovat lištu zajišťující odvětrání rozvaděče aniž by bylo narušeno krytí IP 44. Boky skříně jsou zvenčí žebrovány Tyto žebra znemožňují vytržení rozvaděče ze zdiva. Celkové zpracování boků a meziboků zajišťuje sestavení jednotlivých skříní vedle sebe v teoreticky nekonečnou řadu. Střecha pilíře má přesah přes půdorys skříně. Toto řešení zamezuje možnosti případného zatékání vody do skříně. Zadní stěna rozvaděče, která je především určena pro montáž přístrojů, je opatřena zalisovanými maticemi M6 nebo M8.
cena0,00 Kč bez DPH / 0,00 Kč s DPH 20%
©2004 ELPLAST-KPZ Rokycany, s.r.o. | created by webwork.cz