Váš rabat
Aktuálně jsou u všech položek uvedené základní ceny. Pro zobrazení Vašich cen, zadejte do pole "Váš rabat" výši Vám přiděleného rabatu a stiskněte tlačítko pro přepočítání.

Váš rabat: % přepočítat
Vaše objednávka
Aktuálně nemáte vložené žádné zboží pro sestavení objednávky.

Položku na objednávku přidáte vyplněním počtu kusů a kliknutím na symbol přidat tuto položku do objednávky u požadovaného produktu v pravé části obrazovky, v přehledu produktů.
Vyhledat prodejce
zvolte kraj, případně okres:

PER 1+PPS 3x160A se šrouby na kabelová oka

přidat na objednávku ks přidat na objednávku

zobrazit fotografii produktu fotografie (27 kB)   zobrazit schéma zapojení schéma zapojení (15 kB)
katalogové číslo5012
značení dle PNESS100/N US1P (PPS)
tělo rozvaděčeModul
náplň rozvaděče5A Elektroměrové pro přímé měření
způsob osazeníVestavná
určení rozvaděčerozvaděč pro jeden jednosazbový elektroměr s kabelovou přípojkovou skříní do 160 A, využití jako elektroměrový rozvaděč pro použití při měření do 40A (63A) s tím, že rozvaděč je vybaven kabelovou přípojkovou skříní pro možnost koncového připojení do 70 mm2
zamykáníKombinovaný - čtyřhran 6x6 mm a energetický zámek
počet fází3
počet jistících sad1
použitý pojistkový spodek00 (160A)
materiálSMC
připojení vodičů svorka - přívodS - šroub na kabelová oka
připojení vodičů průřez - přívod70 mm2
připojení vodičů svorka - vývodP - konstrukční svorka
připojení vodičů průřez - vývod16 mm2
počet nejištěných přívodů0
počet vývodů1
jmenovitý proud63 A
jmenovité napětí500 V
stupeň krytíIP 44
jmenovitý kmitočet50 Hz
zkratová odolnost10 kA
rozměry (V×H׊)555 mm × 200 mm × 550 mm
kódy rozměrů (V.H.Š)0.0.0
hmotnost19 kg
osazené přístrojehlavní jitič před elektroměrem není součástí dodávky
1x pojistkový spodek S3PB 00
popisRozvaděč je řešen jako stavebnice z jednotlivých modulů o šíři 250 mm, které se mohou sestavovat bez, nebo s mezistěnami, oddělujícími jednotlivé sestavy. Tyto moduly jsou vybaveny soustavou zálisných matic, na které je možno upevňovat jednotlivé přístroje pomocí lišty DIN a upevňovacích šroubů. Plášť skříně a dveře jsou z plastické hmoty Prepreg (SMC), schválené EZÚ a Technickým ústavem požární ochrany jako nesnadno hořlavé - třídy "B" s úpravou pro expozici na povětrnosti a dobrými vlastnostmi pro elektrotechniku. Z hlediska barevného provedení se výrobky dodávají v barevném odstínu 7035 dle RAL.
Zapojení elektroměrových rozvaděčů je provedeno, není-li v objednávce specifikováno jinak, dle jednotlivých schémat v katalogu silovými vodiči CY 6 mm2, tudíž měření do 40 A. Při požadavku měření do 63 A nebo vodičů CY 10 mm2, je toto nutné uvést v objednávce!
Skříně PER jsou certifikovány EZÚ Praha. Jednotlivé sestavy lze kombinovat i jinými způsoby a na jiné typy stavebnicových rozvaděčů. Kombinaci však doporučujeme konzultovat s výrobcem. Řešení skříní je vhodné pro osazení do pilířů, nebo do fasád, kde tato sestava nenaruší vzhled, jako několik skříní různých rozměrů. Jeden modul vyhoví pro jeden elektroměr jedno nebo třífázový. Sestavy lze kombinovat s dveřmi na jeden nebo dva moduly. Prostor pod přístrojovou deskou je využit pro jističe, svorky a můstek PEN 7. Při kombinaci dvousazbového elměru je možné prostor pod sazbovým spínačem využít jako bytovou rozvodnici namontovanou na liště DIN, nebo na pojistkovou skříň s pojistkami do 100 A. Tento prostor je samostatně uzavřen a je upraven pro plombování (PER 2 + PS). Hlavní jistič do 63 (40) A je osazován na lištu DIN až při montáži dle podmínek stanovených energetickým podnikem. Rozvaděč je z výroby osazen jednofázovým jističem pro jištění sazbového spínání. Výška okénka u elektroměrového rozvaděče v pilíři je 90 - 100 cm od terénu, kterou však doporučujeme předem konzultovat s energetickým podnikem.
cena0,00 Kč bez DPH / 0,00 Kč s DPH 20%
©2004 ELPLAST-KPZ Rokycany, s.r.o. | created by webwork.cz