Váš rabat
Aktuálně jsou u všech položek uvedené základní ceny. Pro zobrazení Vašich cen, zadejte do pole "Váš rabat" výši Vám přiděleného rabatu a stiskněte tlačítko pro přepočítání.

Váš rabat: % přepočítat
Vaše objednávka
Aktuálně nemáte vložené žádné zboží pro sestavení objednávky.

Položku na objednávku přidáte vyplněním počtu kusů a kliknutím na symbol přidat tuto položku do objednávky u požadovaného produktu v pravé části obrazovky, v přehledu produktů.
Vyhledat prodejce
zvolte kraj, případně okres:

PERP 160 vestavná i na sokl

přidat na objednávku ks přidat na objednávku

katalogové číslo55461
značení dle PNE
tělo rozvaděčeAHVO
náplň rozvaděče5C Elektroměrové pro nepřímé měření
způsob osazeníUniverzální
určení rozvaděčeElektroměrový rozvaděč pro nepřímé dvousazbové měření odběru elektrické energie do 160 A. Rozvaděč je vybaven hlavním jističem BC 160, měřícími transformátory proudu CLA (včetně kalibrace), zkušební svorkovnicí. Případné další přístroje lze osadit na základě požadavku zákazníka a energetiky (osvětlení, zásuvka apod.). Vývody se připojují přímo na měřící transformátory. Při objednání rozvaděče je nutné specifikovat osazení hlavního jističe a osazení měřících transformátorů proudu. Dále je nutné specifikovat energetickou společnost pro správné zapojení rozvaděče.
zamykáníJednobodové se čtyřhranem 6x6 mm
počet fází3
počet jistících sad0
použitý pojistkový spodekBez pojistkového spodku
materiálSMC
připojení vodičů svorka - přívodP - konstrukční svorka
připojení vodičů průřez - přívod95 mm2
připojení vodičů svorka - vývodS - šroub na kabelová oka
připojení vodičů průřez - vývod240 mm2
počet nejištěných přívodů0
počet vývodů1
jmenovitý proud160 A
jmenovité napětí500 V
stupeň krytíIP 44
jmenovitý kmitočet50 Hz
zkratová odolnost10 kA
rozměry (V×H׊)1185 mm × 216 mm × 420 mm
kódy rozměrů (V.H.Š)0.0.0
hmotnost0 kg
osazené přístroje1x jistič Modeion BC160 dle požadavku do 160
3x MTP dle požadavku
3x pojistkový odpojovač (dle zapojení)
1x svorkovnice ZS1B
popisSkříně jsou řešeny jako monolitické o rozměrech výšky 585 mm, šířky 420 mm a hloubky 216 mm. Konstrukční řešení skříní je navrženo s ohledem na nové požadavky na skříně v distribučních sítích a s ohledem na pořizovací náklady. Jednotlivé komponenty jsou z plastické hmoty Prepreg (SMC), schválené EZÚ a Technickým ústavem požární ochrany jako nesnadno hořlavé - třídy „B“ s úpravou pro expozici na povětrnosti a vhodnými vlastnostmi pro elektrotechniku. Rozvaděče PERP AHVO jsou určeny pro nepřímé měření odběru elektrické energie. Lze je osazovat do výklenků ve zdivu a na sokl jako volně stojící pilíř. Zamykání skříní je na zámek čtyřhran 6x6 mm. Zapojení elektroměrových rozvaděčů je provedeno vždy dle požadavků zákazníka a energetiky a na základě specifikování v poptávce či objednávce. Elektroměrové rozvaděče jsou dodávány včetně hlavních jističů a meřících transformátorů.
cena0,00 Kč bez DPH / 0,00 Kč s DPH 20%
©2004 ELPLAST-KPZ Rokycany, s.r.o. | created by webwork.cz