Váš rabat
Aktuálně jsou u všech položek uvedené základní ceny. Pro zobrazení Vašich cen, zadejte do pole "Váš rabat" výši Vám přiděleného rabatu a stiskněte tlačítko pro přepočítání.

Váš rabat: % přepočítat
Vaše objednávka
Aktuálně nemáte vložené žádné zboží pro sestavení objednávky.

Položku na objednávku přidáte vyplněním počtu kusů a kliknutím na symbol přidat tuto položku do objednávky u požadovaného produktu v pravé části obrazovky, v přehledu produktů.
Vyhledat prodejce
zvolte kraj, případně okres:

PG4 3.0.2 (rámeček)

přidat na objednávku ks přidat na objednávku

katalogové číslo9020 3.0.2
značení dle PNE
tělo rozvaděče3D
náplň rozvaděče9A Pro plynoměry
způsob osazeníVestavná
určení rozvaděčeJedná se o plastová dvířka vyrobená z materiálu SMC- Prepreg, který je odolný povětrnostním vlivům UV záření a velmi těžko hořlavý. Tyto dvířka jsou vsazená do plastového rámečku ze stejného materiálu. Design dveří je shodný s rozvaděči 3D pro elektrotechniku a tudíž lze rámeček použít v kombinaci s těmito rozvaděči bez narušení vzhledu stavby různými druhy skříní.
zamykáníJednobodové se čtyřhranem 6x6 mm
počet fází0
počet jistících sad0
použitý pojistkový spodekBez pojistkového spodku
materiálSMC
připojení vodičů svorka - přívodNelze připojit
připojení vodičů průřez - přívod0 mm2
připojení vodičů svorka - vývodNelze připojit
připojení vodičů průřez - vývod0 mm2
počet nejištěných přívodů0
počet vývodů0
jmenovitý proud0 A
jmenovité napětí0 V
stupeň krytíIP 44
jmenovitý kmitočet0 Hz
zkratová odolnost0 kA
rozměry (V×H׊)600 mm × 0 mm × 390 mm
kódy rozměrů (V.H.Š)3.0.2
hmotnost0 kg
osazené přístroje
popisRámečky a skříně PG 3D jsou určeny pro měření odběru plynu. Lze je osazovat na niku, do výklenků ve zdivu, na sokl jako volně stojící pilíř a kombinovat s ostatními rozvaděči 3D, především s elektroměrovými rozvaděči PER 3D. Jak je výše uvedeno dveře rámečku jsou vyrobeny z materiálu vysoce odolného povětrnosti, ÚV záření a je odzkoušen v souladu s platnými normami na mechanické namáhání, nehořlavost a další nutné požadavky. Odvětrání niky je zajištěno pomocí labyrintu ve výlisku dveří a další větrací otvory nejsou nutné. Rámeček je opatřen kotvami pro zazdění a zabezpečuje krytí niky proti vnějším vlivům pro plynoměry o roztečích 100 mm s příslušným regulátorem tlaku jako Mesura, Francel a pod. Při použití regulátoru s pojistným ventilem II. skupiny je nutné vyvedení odfuku mimo niku. Rámeček je z výroby dodáván jako celek. Regulátor který je z výroby vybaven odfukem a osazuje se do niky, musí mít vyveden odfuk mimo niku a tento odfuk nesmí být zacpán.
cena0,00 Kč bez DPH / 0,00 Kč s DPH 20%
©2004 ELPLAST-KPZ Rokycany, s.r.o. | created by webwork.cz