Váš rabat
Aktuálně jsou u všech položek uvedené základní ceny. Pro zobrazení Vašich cen, zadejte do pole "Váš rabat" výši Vám přiděleného rabatu a stiskněte tlačítko pro přepočítání.

Váš rabat: % přepočítat
Vaše objednávka
Aktuálně nemáte vložené žádné zboží pro sestavení objednávky.

Položku na objednávku přidáte vyplněním počtu kusů a kliknutím na symbol přidat tuto položku do objednávky u požadovaného produktu v pravé části obrazovky, v přehledu produktů.
Vyhledat prodejce
zvolte kraj, případně okres:

PPS 3x250 - SD se svodičem DEHNventil DV M TNC 255

přidat na objednávku ks přidat na objednávku

   zobrazit schéma zapojení schéma zapojení (8 kB)
katalogové číslo2160 - 951300
značení dle PNESB101/N VW1S
tělo rozvaděčePPS
náplň rozvaděče2A Smyčkové přípojkové se svodiči přepětí
způsob osazeníVestavná
určení rozvaděče1 - využití pro připojení a jištění jednoho odběrného místa do 250A v kabelové síti s aplikací svodičů,
2 - jako skříň pro svodiče s předjištěním
zamykáníJednobodové s energetickým zámkem
počet fází3
počet jistících sad1
použitý pojistkový spodek1(250A)
materiálSMC
připojení vodičů svorka - přívodW - W svorka se třmeny
připojení vodičů průřez - přívod240 mm2
připojení vodičů svorka - vývodS - šroub na kabelová oka
připojení vodičů průřez - vývod50 mm2
počet nejištěných přívodů0
počet vývodů1
jmenovitý proud250 A
jmenovité napětí500 V
stupeň krytíIP 44
jmenovitý kmitočet50 Hz
zkratová odolnost25 kA
rozměry (V×H׊)530 mm × 185 mm × 380 mm
kódy rozměrů (V.H.Š)0.0.0
hmotnost9.4 kg
osazené přístroje3x pojistkový spodek velikosti 1
1x svodič DEHNventil DV M TNC 255
popisPřípojkové skříně typu PPS-SD jsou konstrukčně řešeny pro koncové nebo průběžné připojení kabelové sítě a jištění přívodního vedení k odběrnému místu s aplikací svodičů přepětí. Skříň včetně dveří je z plastické hmoty Prepreg (polyesterový komposit vyztužený skelným vláknem), která splňuje podmínky nehořlavosti třídy "B" a je odolná proti povětrnosti. Skříně jsou vyráběny v barevném odstínu 7035 dle stupnice RAL. Přípojkové skříně jsou dodávány s vnitřní elektro - výzbrojí bez pojistkových vložek. Pro přívod a vývod kabelů jsou ve spodní a horní stěně skříně otvory.

Aplikace č:1 - Skříň je umístněna na vstupu vedení do objektu jako pojistková přípojková se svodiči. Další aplikace je možná dle normy PNE 33 0000-5. Přívodní vedení smyčkové nebo koncové do 240 mm2 se vede na praporce (kde jsou připojeny pomocí jednoduchého nebo dvojitého třmenu) pojistkových spodků velikosti 1 do 250 A, ze kterých jsou napojeny svodiče. Odvod se provádí z pojistkových spodků paralelně se svodiči průřezem vodiče do 50 mm2 k elektroměrovému rozvaděči. Doporučujeme samostatné doplňující propojení svodičů se svorkou hlavního pospojení.

Aplikace č:2 - Skříň je umístněna na vstupu vedení do objektu jako svodičová smyčková. Bez ohledu na umístění elektroměrového rozvaděče a pojistkové přípojkové skříně. Tato samostatná skříň se používá v případě nutnosti dodatečného předjištění svodičů pojistkou dle požadavků výrobce, Max však 250 A. Další aplikace je možná dle normy PNE 33 0000-5. Přívodní a odvodní vedení do 240 mm2 se vede na praporce (kde jsou připojeny pomocí dvojitého třmenu) pojistkových spodků velikosti 1 do 250 A, ze kterých jsou napojeny svodiče. Doporučujeme samostatné doplňující propojení svodičů se svorkou hlavního pospojení.
cena0,00 Kč bez DPH / 0,00 Kč s DPH 20%
©2004 ELPLAST-KPZ Rokycany, s.r.o. | created by webwork.cz